0.00 

Predstavujeme vám spoločnosť NAPA

O spoločnosti

Spoločnosť NAPA je jednou z najrýchlejšie rastúcich značiek na európskom trhu, na ktorom figuruje už od roku 2013. Od svojho vzniku sa jej podarilo osloviť distribútorov z Írska, Malty, Albánska, Nemecka, Veľkej Británie a Slovenska. Jej doplnky sa vyznačujú skvelou chuťou a rozpustnosťou, čím si získali svoju vernú klientelu, a v budúcnosti plánujú rozšíriť svoje portfólio o ďalšie produkty najvyššej kvality.

Značka stojí za splnenými snami mnohých úspešných športovcov. K jej najznámejším ambasádorom patria Tony Mount, Danny Baldwinson, Paul Thomson a Lisa Cross. Ide o bodybuilderov, ktorí využívajú jej produkty v najnáročnejšom období z hľadiska regenerácie – v predsúťažnej diéte. Pre týchto športovcov je kľúčové, aby boli produkty, ktoré v tejto fáze používajú, čo najkvalitnejšie. Aj preto si zvolili práve produkty spoločnosti NAPA.

Spoločnosť NAPA spojila sily so známym bodybuilderom a profesionálom z IFBB - Zackom Khanom, a pripravila sériu motivačných videí určených pre správne „nakopnutie“ pred tréningom. Spojili sa aj s Johnom Hodgsonom, s ktorým natočili sériu podcastov so zaujímavými hosťami, akými boli napríklad Zack Khan, 6-násobný Mr. Olympia - Dorian Yates, Sasan Heirati - IFBB Pro či Mr. Universe - Josh Maley. S Johnom Hogsonom sa zúčastnila viacerých kulturistických eventov, ako Mr. Universe v roku 2017, NABBA United Kingdom 2017 a 2BrosPro v roku 2018.

Náš výber z ponuky produktov značky NAPA

Menace

Ide o predtréningovú formulu určenú na zvýšenie napumpovania, mentálneho focusu a energie pred tréningom. Menace obsahuje dostatočné množstvo zložiek zabezpečujúcich maximálne napumpovanie, dostatočný príval energie, silu a výdrž.

 

Elite Whey Proteín

Okrem vysokej dávky prémiového proteínu poskytuje aj široké spektrum aminokyselín.Je tiež obohatený o BCAA a glutamín, ktoré sú dôležité z hľadiska regenerácie a rastu svalovej hmoty. 

 

Heat Seeker

Vďaka kombinácii viacerých zložiek umožňuje dosiahnuť štíhlejšiu postavu a zamerať sa na spálenie posledných percent tuku. Obsahuje dostatočné množstvo stimulantov, ktoré vás pred tréningom dostatočne nabudia a zabezpečia spaľovanie aj po jeho ukončení.