0.00 

Predstavenie značky Applied Nutrition

APPLIED NUTRITION je anglickou značkou, ktorá vznikla v roku 2008 s menším počtom produktov. Po 6 rokoch pôsobenia na trhu, sa táto rýdzo anglická značka výživy v roku 2014 dostala do rúk súčasného majiteľa.

Skúsený obchodník s citom pre dizajn a detail investoval svoje prostriedky a poznatky aktívneho športovca a vdýchol APPLIED NUTRITION nový život. Značka prešla kompletným redizajnom produktov, ktorý mal veľký úspech, nakoľko jej obaly patria medzi TOP na svete. Následne rozšírila svoje portfólio a stala sa jedným z lídrov v inováciách na anglickom aj globálnom trhu.

Do vývoja a testovania účinkov týchto suplementov sú zapájaní aktívni športovci aj bežní ľudia. Preto sú deklarované účinky týchto produktov zaručené. Svoju kvalitu APPLIED NUTRITION potvrdila v roku 2015, keď sa stala hlavným suplementačným poradcom majstra sveta Tysona Furyho.

V tomto roku bol po pokračujúcej investícii spustený vlastný výrobný závod a vývojové laboratóriá, kde je zabezpečená maximálna kvalita a čistota surovín. Dôkazom kvality sortimentu je aj certifikácia prostredníctvom globálne uznávaného programu zabezpečenia kvality „InformedSport“. To odlišuje APPLIED NUTRITION od väčšiny značiek a zaručuje 100% kvalitu jej produktov.

APPLIED NUTRITION má vo svojom porfóliu produkty vhodné pre akýkoľvek druh športu, či už vytrvalostný, alebo silový.Samozrejmosťou sú produkty, ktoré môže využívať široká verejnosť v podobe vitamínových a minerálnych produktov.

Z ponuky tohto výrobcu vyberáme:

ABE (All black everything) – prináša jedinečnú kombináciu najdôležitejších účinných látok, ktoré znižujú únavu a zaručujú maximálny výkon vášho tela počas celej doby tréningu.

Boost&Boost + gély – Boost gély sú určené predovšetkým pre vytrvalostných športovcov, ktorým poskytujú pred ich aktivitou správne nabudenie, vitamíny, minerály, sacharidy a elektrolyty. Gély sú ponúkané v dvoch alternatívach:

  1. Boost gél – táto formula obsahuje výlučne vitamíny, minerály, sacharidy a elektrolyty pre zabezpečenie stabilnej a dlhotrvajúcej energie počas vašej aktivity.

  2. Boost gél + - oproti svojej „dvojičke“ obsahuje naviac aj kofeín, ktorý vám pomôže nabudiť sa na vašu obľúbenú aktivitu.

Sex BombforHim / Sex BombforHer – ide o produkty zamerané na zvýšenie libida u mužov a žien, pričom pre tento cieľ využívajúvýlučne zmes unikátnych rastlinných výťažkov.